teisipäev, 20. november 2018

Kohal

Teile -3 meile +28 nüüd õhtul, täitsa talutav. Mõned kannatamatud juba küsivad, kus on postitus.

See kord sai Tai reis ette võetud läbi Soome. Nii Aeroflotil kui Finnairil on miinuseid ja plusse (Aerofloti teemal oli kirjas eelmises postipaunas). Esimene lend Tallinn-Vaanta oligi vaid õhkutõus ja maandumine. Kui õhkutõus oli läbitud, pandi tuled põlema ja võis (kes tahtsid) turvavöö lahti lasta... aga vaid selleks, et kuulata ära lause: "Hakkame kohe maanduma ja palume turvavööd kinnitada!" jaa algaski maandumine. Jätkulennu vahe oli 40 minutit, aga jäi aega rahulikult võtta.
Sellest väikesest Finnairi lennukist ei ole mõtet rääkida (lend Vilniusse kestab ka kauem).
Lennuk, mis opereeris Vaanta - Bangkok suunal oli parajalt suur (loe: Jalaruumi oli mõnuga) ja istmed mugavad.
Ei peagi jalgu krõnksus kurgu all hoidma ;)

Lisaks oli hea jooksvalt vaadata, kui kaugel oli lend ja mis ajal süüa saab :D

Miinuseks hinnapoliitika, istekoha pead valima ja nuineljaks kahekesi lennates on ühe istmekoha hind kallim kuna istmed olid 3x3x3. Kallimad istmed on vahekäigus ja akna all.
Teine miinus Aerofloti kasuks on söök. Suhteliselt pläss mass kartulipudru näol ning 4 frikadelli või 6 kanafilee tükikest, hommikusöök oli veidi parem - omlett ja praekartulid shampinjonidega. Esimest korda sain lennul muffinit, mis oli ka söödavam kui saepurulaadne mass :D

Bangkokis lennujaamast väljudes ei olnudki see kord hetke, miks krt ma end taas siia mässisin, vaid täitsa talutav. Lisaks on neil arenemas keskväljak.

Tõotab äge tulla kui valmis saab.

Sõiduks Hua Hin´i valisime VIP (lubage seletada, et ilmselt kohalike meelest) bussi. Seda soovitati muide ka paljudes foorumites ja reisikirjades, et siis näeb palju ilusaid kohti :O ca 4h kuskil lagunevate majade kõrval kiirteedel (kus buss sõiti 50-60km/h), ok mõned riisipõllud nägime ka ära. Aga edaspidi soovitan ja ka ise kasutan kindlasti taksot või transfeeri.
Buss ca4h ja takso 45min... jaaa ei tea küll, miks viimast edaspidi valiks onju... hinnavahe: buss 2x9Euri + sendid meie rahas lisa kohvri eest, kuna käsipagasi kohvril olid rattad all   ning bussijaamast hotellini veel oma 5,5euri lisaks. Taksoga oleks läinud ca50euri.

Hotelliks sai see kord valitud Imperial.








 Panoraamvaade rõdult.

Hetkel tundub, et see kord ei läinud nii õnneks see kui Phuketis. Teha ei ole siin praktiliselt mitte midagi, kõik asjad ja kohad ning marketid asuvad kaugemal kui 5km ja no teades siinset liiklust, siis üle tee saamine on kadalipp. Kõnniteid ju ka ei ole ka suuremate teede ääres, seega sai täna veidi signaali ka kuuldud kui otsisime marketit, kust suurema anumaga joogivett osta, Mitu korda jäi silma üle tee 7 Eleven poed, aga no üle tee ei julge minna, kuna olid mitme rajalised. Google aalmighty suunas meid Villa Marketi suunas, tätsa villased hinnad olid.

Nüüd käisime siis õhtul hotellis söömas, kuna väga kohe muud silma jalutades ei hakanud, krõbe krevett, krõbe vetikas ja parajalt krõbe hind kah :D

Maitse oli muidu täitsa hea, selline korralik 4+

Peale söömist avastasime, et siin pool on mõõn alanud ja saab mööda randa pikalt jalutada. Loomulikult siis seda muidugi ka tegime. Hotelli juures rannas on silt, et ettevaatust, Jellyfish! No teame jah, et teatud piirkondades leidub neid ohtlikke variante. Aga, et jalutades iga järgnev aina suurem on, siis ma vist ei julgegi homme ookeani ujuma minna :O viimasest jätsin pildi tegemata, sest tundus, et välkar kaoks pimedas lihtsalt tausta sisse ära.




Kõigele lisaks seekord kirjutades oleme ümber piiratud sisalikest, mitte lindudest. 3 isendit vahivad tõtt kui kirjutan rõdul, neljas sabatu lasi jalga. Pilt nigel kuna pime ja nad nõnna pisikesed... alles


Ehk esimene päev on unevõla tõttu mõru ja edaspidi lõbusamalt ;)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar