kolmapäev, 21. november 2018

Bassein ja kohalik Night Market

Sai siis täna basseinis oldud ja päikest võetud, nagu eile lubatud. Rahvast oli väga vähe, mis meile sobis. Basseinis oli ruumi ujuda ja päevitustoolidele ei pidanud tormi jooksma ning keegi otseselt külje alla ka ei roninud.


Vaadake kui ilus ja selge taevas on 😜


Randa ei tikkunudki, kuna lained olid suured ja pm liiva osa väga ei olnudki, et neid meduusiolluskitele peale ei astuks. Vahepeal pandi ka mingid väravad randa viivatele treppidele ette. Hiljem siiski selgus, et päris lukku neid ei pandud, aga ilmselt ollakse vajadusel nüüd selleks valmis.


Lõuna sai söödud taas hotellis, supp 😋 ikka mõnusalt vürtsine Tom Yam. Heigo võttis leebema variandi, aga tõdes hiljem, et oleks võinud ikka ka terava võtta. Sellliste maitsete ja maitsesügavusega Tom Yami Eestist  ei ole saanud seni kahjuks kusagilt.


Kaua  sa ikka basseini ääres vedeled ja sai siis otsustatud, et jaltab ca 4km kaugusele Night Marketile. Siinne Market erines Phuketi omast, kuna seal on marketid ühel kindlal platsil ja suht loogiliselt paigas: söögi osa ühes nurgas ja ülejäänud mant mujal.
Siin oli kinni pandud üks osa kahest tänavast ja nende vahelist ristuva tee liiklust (autoliiklust) ohjeldas politsei. Samal ajal kui me pidime ootama, kuniks autodele antaks stopp käsklus, arvas üks kuldses keskeas sakslaste kamp, et nemad ei näe ega tee välja politseist. No said siis tunda veidi politseiniku kätt, kes pidi tee tõkestama. Ühe ristmiku kohta oli 4 politseinikku, 2 neist kantseldasid jalakäiaid ja 2 siis autojuhte.
Pm oli kõik sama nagu meil igasugused tänava laadad ja kirbukad, miinus liiklust reguleeriv politsei. Söögi ja muu mandi osa oli segamini. Mõned riide ja suveniiri pakkujad ja siis grill, siis taas riided ja taas grill või värske lobster.

Käisime ühes marketi tänava äärses kohas õhtust söömas. Jõudsin veel mõelda, et jummala hea kui iga päev saab min 20000 sammu tehtud, tagasi tuleb modelli mõõtu sihvaka tibina. Aga ei ole see luksus mulle määratud, kuna lauale toodi vot see 😝


Mõned sisustuspildid kah söögikoha äärsest marketi alal 🤔


Tibile antud lubadus sai ka täidetud. Kuna ta eelmise ahvimamma ja -titega juhtus apsakas ja jäi kadunuks, siis lubasin, et toome uue (kui leiame sai ka öeldud, juhuks kui ei leia 😉). Igaks juhuks hoiatan, et need ahvid teevad häält 🙄ja mitte meeldivat. Eelmine kord Phuketis müüja pistis need meile ruttu kotti (Sorry Annu, ma ju ei teadnud 🤣, viisin ka sõbranna lapsele ühe). See kord müüja lasi ahvidel kiljuda ja vaatas otsa, et kas olen ikka kindel, et soovin osta 😎 
Edit: see sama ahv maksab Tallinna lennujaamas 39euri 🤑🤮 siin 150Bahti ehk 4euri 
Peaks neid hulgim vist kokku ostma ja kodus äri püsti panema 😂


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar