kolmapäev, 21. november 2018

Esimene hommik

Sel ajal kui eestimaalased alles voodis teist külge keeravad, on meil juba siin kell 10 paiku hommikul. Reisiväsimus on nüüdseks kadunud.

Hommikul toast rõdule minnes oli rahulik meri vaheldunud suurte lainetega troopiliseks mereks - nüüd on isegi tuppa arvestatavat merekohinat kuulda. Tõus ja mõõn vahelduvad ühe päevaga - eile õhtul jalutasime mööda randa - täna on vesi nii kõrgel, et võimalus on ainult ühes suunas jalutada. Tõusuga on ka jellyfishid (meduusid, millimallikad - kuidas kellelegi) merre tagasi läinud ja rannal enam kedagi ei paistnud.

Siin on teokarbiparadiis - rand on neid täis, igas suuruses...

Hommikusööki meie hotellis võib kiita küll. Süüa saab siin hommikuti kella 10ni ja seda tõesti ka siis kui mõni minut enne kella kukkumist kohale minna.
Hommikusöök on tavapärane Euroopalik (Türgi lookas kohalike hõrgutistega võrreldes muidugi üsna "igav", kui nii saab öelda) - saab omletti, mis just sulle spetsiaalselt valmistatakse ja lisaks on kõikvõimalikke muid asju, mis annavad enamik korraliku lõunasöögi mõõdu välja.
Kindlasti tasub ära mainida, et eelmisest Tai reisiga võrreldes on siin ka kohvi isegi joodav - seda kirjutan mina, kelle kohvi enamusele tundub kui tökat - nii et isegi lusikas püsti sees seisab.

Hommiksöögilauas külastasid meid ka tuvid, kes lahtistest restoraniakendest sisse-välja jalutasid nagu omad.

Tänane päev ilmselt möödub puhates hotellibasseini ääres. Jellyfishi hirmus (kõrvetus võib halvasti lõppeda) esialgu merre ei lähe - eile küll keegi siin lähedal korra ujus, aga muidu rannariba on inimestest tühi. Rannas suur silt ka "Beware of jellyfish". Hommikul vedasid hotellitöötajad mingeid väikseid aiakaesi ranna suunas - ehk on ka päriselt oht olemas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar